Cursuri Corporate

Corporate

Cursuri Engleza de Afaceri

 

Centrul de limbi străine STUDIUM PLUS este specializat în cursuri Engleza de Afaceri pentru companii, pe care le organizează de mai bine de 20 ani.

Cursurile corporate Engleza de Afaceri se adresează firmelor care doresc să organizeze un training de engleză la sediul propriu, de la engleza pentru începători, mediu, avansat, la cursuri complexe Business English sau Engleza de Specialitate. 

Metologiecursurile urmăresc dezvoltarea tuturor  celor  cinci deprinderi lingvistice de bază: înțelegerea unui discurs oral; înțelegerea unui text scris; fluența în conversație; producerea unui discurs oral; exprimarea în scris, dar insistă pe cea potrivită scopurilor companiei.

Monitorizare și raportare- instituția beneficiară este informată periodic despre  frecvența, participarea la curs și progresele cursanților. La sfârșitul cursului, Studium Plus predă companiei prezența și evaluarea finală a fiecărui cursant în parte, iar cursantului îi eliberează  un Certificat Studium Plus cu valoarea de atestat, competențele fiind exprimate conform standardelor lingvistice europene.  

 

PORTOFOLIUL CLIENȚILOR CORPORATE

Corporate