Engleza, germana

Copii și adolescenți

Programe de studii pentru copii

Centrul de Limbi Moderne Studium Plus oferă cursuri de limba engleză pentru copii de la vârsta de 5 ani.  Programele  propuse sunt unice în felul lor, deoarece vizează caracteristicile  psihologice și de vârstă ale copiilor. Acest curs – este o călătorie fascinantă în lumea personajelor de poveste, cu care copiii se întâlnesc și interacționează în clasă, odată ce profesorul utilizează păpuși, jucării, cărți. Orele decurg sub formă de joc. La sfârșitul cursului, copiii sunt testați oral sub forma unui joc de verificare. De  două ori  pe an, părinții sunt invitați să participe la orele deschise, având astfel șansa reală de a vedea progresul copiilor lor.

Durata fiecărui nivel:  96 de ore academice, 72 de lecții, 9 luni.

Modul de înstruire:  2 ori pe sâptămână câte 60 de minute.

Formarea grupurilor: grupurile sunt formate  și completate permanent, se recomandă a se înregistra in perioada august-septembrie.

Programe de studii pentru adolescenți

Programele se bazează pe cele mai noi metode de predare europene.Orele sunt organizate folosind o abordare comunicativă, care și-a dovedit eficacitatea în studierea unei limbi străine. Prelucrarea materialului lingvistic se desfășoară sub toate aspectele lingvistice: vorbire,  audiere, scriere, citire, gramatică, dar prioritar este imbunătățirea abilităților de comunicare orală în limba engleză. La sfârșitul cursului, toți cursanții noștri urmează să facă testul final.  Programa de   studiere a limbii engleze constă din 7 nivele.

Durata fiecărui nivel: 144 de ore academice, 72 de lecții, 9 luni.

Modul de instruire: de 2 ori pe sâptămână a câte 2 ore academice.

Formarea grupurilor: grupurile sunt formate  și completate permanent, se recomandă a se înregistra in perioada august-septembrie.